søndag 1. desember 2013

Fantastiske Kvinnovasjonen

Vi er så heldig å ha fått vært med Kvinnovasjon Fjellregionen i et helt år!
Dette er et program designet for kvinnelige gründere uansett hvilket ståsted du er på ved oppstart. Vi hadde en plan og et mål, men visste ikke helt hvor vi skulle begynne. 
Etter forskjellige kurs innenfor økonomi, markedsføring, utforming av forretningsplan og mer til har vi nå landet og vi åpnet butikken vår for 4 uker siden. 
En 4 uker gammel baby som har gitt oss utfordringer, fortvilelse, glede, mestringsfølelse og sist men ikke minst ammetåke. 
"Karoline, har vi sjekket at terminalen funker, det er jo en uke til åpning!"
Nei, den måtte ha nytt simkort og det var fredag etter kl 1600! :D 
Torsdag 7. november, dagen før åpning, fikk vi simkortet til å fungere i terminalen og svetten kunne vi tørkes bort fra panna. 
Klokken 11.40, 20 min før åpning på åpningsdagen skulle vi sjekke om terminalen faktisk fungerte og kassaskuffen går opp med et brak. Og der vet du jo at det ikke lå kontanter til veksel.
"Men skjer ikke det bare av seg selv da?!?!" hahahah! 

Vi har lært mye dette året, mye som har gjort at vi faktisk har nådd de målene vi har satt oss og at vi har gjort det innen rimelig tid. 
Uten mentortimer og kurs ville vi mest sannsynlig sittet med lua i hånda i banken uten forretningsplan, uten budsjett eller forretningside. 
Per Inge Sjøvold ville ha lagt hendene bak hodet, ledd av oss ledd av oss og sendt oss ut igjen. 
Heldigvis slapp vi dette og realiseringen av drømmen om en butikk (med salgsvarer i) var et faktum. 

Tusen takk Rørosregionen Næringshage med Sigrid Jansen i spissen for denne utrolig fine og innholdsrike reisen dere har gitt oss muligheten til å være med på! 
Vi er så takknemlige :) Hurra for dere! 

Her kan du lese en artikkel som ble skrevet om oss i regi Næringshagen.


Ønsker du å lese hele intervjuet som er skrevet av Linda Cathrine Herud kan du lese det her.

Vi håper du liker babyen vår like godt som det vi gjør.
Vi setter stor pris på alle som har vært innom enten dere bare har tatt en liten titt eller funnet noe å ta med hjem! Vi liker besøk og håper dere vil komme innom selv uten intensjoner om å handle, men for å bli inspirert eller slå av en liten prat! 

Ha en fin 1. Desember og 1. advent!
Ønsker dere en trivelig førjulstid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar